sâmbătă, 16 martie 2013

Rulada cu crema de caramel

Desi eu obisnuiesc sa gatesc cu creme facute in casa ,de data aceasta am vrut sa fac ceva rapid. Asa ca... uitati ce va trebuie.
Ingrediente:
-pentru blatul de pandispan:
6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de ulei
1 plic de praf de copt
6 linguri de faina
-pentru crema va trebuie un plic de budinca de caramel si laptele necesar scris pe ambalaj

Mod de preparare:
Separati oualele si bateti galbenusurile bine cu zaharul. Adaugati treptat uleiul . Stingeti praful de copt cu zeama de lamaie sau otet si adaugati-l in compozitie. Bateti spuma albusurile si apoi adaugati-le in bol.
La sfarsit cerneti faina si adaugati-o treptat. Tapetati  o tava mare (tava cuptorului) cu hartie de copt si turnati compozitia la foc mediu. Cand testul cu scobitoarea iese atunci este gata. Preparati budinca ,apoi turnati  3  sferturi din ea peste pandispan si rulati-l. Restul budincii turnati-o deasupra sub forma de decor. Puteti presara de asemenea fulgi de cocos. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu