Desi eu obisnuiesc sa gatesc cu creme facute in casa ,de data aceasta am vrut sa fac ceva rapid. Asa ca... uitati ce va trebuie.
Ingrediente:
-pentru blatul de pandispan:
6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de ulei
1 plic de praf de copt
6 linguri de faina
-pentru crema va trebuie un plic de budinca de caramel si laptele necesar scris pe ambalaj
Mod de preparare:
Separati oualele si bateti galbenusurile bine cu zaharul. Adaugati treptat uleiul . Stingeti praful de copt cu zeama de lamaie sau otet si adaugati-l in compozitie. Bateti spuma albusurile si apoi adaugati-le in bol.
La sfarsit cerneti faina si adaugati-o treptat. Tapetati o tava mare (tava cuptorului) cu hartie de copt si turnati compozitia la foc mediu. Cand testul cu scobitoarea iese atunci este gata. Preparati budinca ,apoi turnati 3 sferturi din ea peste pandispan si rulati-l. Restul budincii turnati-o deasupra sub forma de decor. Puteti presara de asemenea fulgi de cocos. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu